Glavna dejavnost je montaža, demontaža, najem in prodaja vseh vrst odrov, tako odrov, ki se uporabljajo za potrebe novogradenj, kakor tudi za sanacije nizkih in visokih gradenj. Nudimo tudi postavitev in prodajo prostorninskih (modularnih) odrov, kateri so primerni predvsem za industrijske obrate, delovne podeste, razna stopnišča, ALU prevozne odre in odre ki se uporabljajo za razne prireditve.
Trenutno razpolagamo s cca. 30.000 m2 fasadnih odrov dveh sistemov. Fasadni odri, ki jih ponujamo, so proizvajalca EKRO Baugeräte Avstrija in proizvajalca ALTRAD BAUMANN Nemčija. Ta proizvajalca sta na evropskem trgu zelo priznana, zanesljiva in varna. Med drugim imata tudi temu primerne pridobljene certifikate. Razpolagamo tudi s prostorninskimi (modularnimi) odri in visokozmogljivimi ALU prevoznimi odri proizvajalca ALTRAD BAUMANN Nemčija. Ponujamo še drugo specialno opremo, natančneje električna dvigala GEDA različnih dimenzij, zmogljivosti in hitrosti.

»Mi gremo s časom naprej«. To pomeni, da razpolagamo z vsem materialom, ki je ta trenutek najnovejši na tržišču. Tako lahko zadovoljimo še tako zahtevnega naročnika z njegovimi željami in mu tako kot to mi pravimo »poodramo vse« hitro, zanesljivo in pa predvsem varno.

+
zadovoljnih naročnikov